Kokkolan Autohuolto on nyt Carglass Partner!


Olemme pyrkineet jatkuvasti laajentamaan palveluamme, kattamaan mahdollisimman paljon auton huoltoon ja korjaukseen liittyviä töitä. Nyt olemme aloittaneet henkilö ja pakettiautojen tuulilasien korjaukset ja vaihdot yhteistyössä Carglass -autolasiketjun kanssa.

Carglass® on osa maailman johtavaa autolasin korjaamiseen ja vaihtamiseen erikoistunutta Belron-konsernia.
Belron työllistää lähes 29 000 henkilöä 35 maassa, viidessä eri maanosassa. Belronin palveluja käyttää vuosittain lähes 12 miljoonaa autoilevaa asiakasta. Konsernissa vaihdetaan päivittäin noin 5000 lasia.

Yhteistyö Carglass kanssa tarkoittaa siis meille valtavan suurta ja vahvaa tukiverkostoa. Tuulilasien saatavuus on huippuluokkaa, sekä käytettävät työkalut ja menetelmät alan parhaita.

Kiveniskemän korjaamisella voidaan pidentää lasin käyttöikää merkittävästi.

Pyrimme aina ensisijaisesti korjaamaan vaurioituneen tuulilasin. Korjaus on aina kustannustehokkaampi ja ympäristöystävällisempi tapa pitää auton tuulilasi kunnossa. Mikäli korjaaminen ei vaurion laadun, tai laajuuden vuoksi ole mahdollista, pystymme vaihtamaan lasin lähes kaikkiin autoihin.

Tuulilasin korjaus ja vaihto tehdään aina The Belron Way of Fitting – patentoiduin menetelmän mukaisesti. Tämä takaa sen että korjattu tai vaihdettu lasi on turvallinen myös kolaritilanteissa.

Käytössämme on myös ajoavustimien kuten kaistavahtikameroiden ja vakionopeussäätimien tutkien kalibrointilaitteistot. Bosch DAS3000 mahdollistaa meille lähes kaikkien kameroiden ja tutkien kalibroinnit. Mikäli tuulilasin vaihto vaatii kameran kalibroinnin, suoritamme sen aina automaattisesti työn yhteydessä.

Mikäli autossasi on tuulilasivakuutus, tuulilasin korjaus on useimmiten sinulle täysin ilmaista. Vaihdettaessa lasia uuteen, yleensä asiakkaalla on pieni omavastuu.

Ota yhteyttä Carglass puhelinpalveluumme tai nettisivujen kautta, niin tarkistamme vakuutuksenne tilanteen ja varaamme työlle ajan.
www.carglass.fi – 09 4245 4990

Mikäli autossasi ei ole tuulilasivakuutusta, kannattaa kyselyt ohjata suoraan sähköpostiimme.

kokkola@carglass.fi


Autohuolto palvelut Kokkolassa

Kokkolan Autohuolto Oy on palvellut Keski-Pohjanmaalaisia asiakkaita ammattitaidolla jo vuodesta 1980. Olemme alueen modernein monimerkkikorjaamo ja pyrimme antamaan parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme. Toimintamme perustana on asiakastyytyväisyys ja joustava palvelu. Olemme Skoda -merkkihuolto, mutta huollamme myös kaikkia muita automerkkejä. Eri merkkisten autojen tunteminen on suuri valttimme, vuonna 2014 huolsimme ja korjasimme yli 10 000 eri autoa. … Continued