• Varaa aika nettiajanvarauksesta tai soittamalla. Ilmoita tuotko renkaat mukanasi ja sen haluatko jättää ne meille rengashotelliin, vai ottaa mukaan kotiisi. Renkaiden kausivaihto henkilöautoille maksaa 35€ ja rengashotellissa säilytys +30€. (Pakettiautot ja isot maasturit 45€ vaihto +30€ säilytys)
  • Rengashotellipalvelu on siis kokonaisuudessaan henkilöautoille 65€/kausi ja se sisältää renkaiden kausivaihdon, renkaidenpesun, renkaiden säilytyksen lämpimässä tilassa vakuutettuna.   (Pakettiautot ja isot maasturit 75€)
  • Lisäksi tarkistamme renkaiden kunnon ja informoimme asiakasta hyvissä ajoin, mikäli renkaiden kunnossa on huomauttamista.
Rengashotellissa jokaisella autolla on oma numeroitu hotellipaikka, jossa säilytetään kyseisen auton kesä ja talvirenkaat.
Rengashotelli
  • Pyrimme tekemään renkaiden vaihtoja myös aikaa varaamatta arkisin 8:00-16:30, mutta vähimmällä odotuksella selviät, jos varaat ajan.
  • Maksu voidaan suorittaa normaalisti kortilla, käteisellä, tai Svea laskulla 90pv kuluttomalla ja korottomalla maksuajalla.
  • Mikäli renkaasi ovat kotona ja huomaat niiden olevan loppu, ilmoita varatessasi että haluaisit uudet renkaat, tai ainakin tarjouksen uusista renkaista. Rengaskoko olisi hyvä tietää varatessa, se helpottaisi tarjouksen tekemistä.
  • Rengashotellissa olevat renkaat tarkistetaan joka kausi ja kaikille joilla on huonokuntoiset renkaat, soitetaan tai lähetetään tekstiviesti asiasta. Jos muistat että asia vielä hoitamatta, soita pikaisesti, niin katsotaan sopivat uudet renkaat teille.

Tervetuloa palvelevaan First Stop -liikkeeseen, Kokkolan Autohuoltoon!


Huom! Nettiajanvaraus:

https://plus.huoltovaraus.fi/kokkolanautohuolto/varaa-huolto

Varaus puhelimitse 0207791310


 


Autohuolto palvelut Kokkolassa

Kokkolan Autohuolto Oy on palvellut Keski-Pohjanmaalaisia asiakkaita ammattitaidolla jo vuodesta 1980. Olemme alueen modernein monimerkkikorjaamo ja pyrimme antamaan parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme. Toimintamme perustana on asiakastyytyväisyys ja joustava palvelu. Olemme Skoda -merkkihuolto, mutta huollamme myös kaikkia muita automerkkejä. Eri merkkisten autojen tunteminen on suuri valttimme, vuonna 2014 huolsimme ja korjasimme yli 10 000 eri autoa. … Continued