Nettiajanvaraus:

https://plus.huoltovaraus.fi/kokkolanautohuolto/varaa-huolto

Varaus puhelimitse 0207791310


Olemme avoinna arkisin 8-17. Ovet avaamme normaalisti 7.30-7.45. Auton saa myös tuoda huoltoa edeltävänä päivänä, tai jopa aikaisemmin odottamaan huoltoaikaa. Mielellään auto pitäisi tuoda viimeistään 15min ennen varatun huoltoajan alkua.

Mikäli haluat tuoda auton aukioloaikamme ulkopuolella, se on mahdollista avainkuoren avulla. Avainkuoria löytyy vastaanottomme oven oikealla puolella olevasta postilaatikosta. Kirjoita kuoreen ainakin auton rekisterinumero ja puhelinnumero. Laita avain kuoreen ja tiputa se sisälle postilaatikon yläpuolella olevasta luukusta. Avain kuori tippuu sisälle vastaanottoomme. HUOM! Älä jätä avaimia lukitsemattomaan postilaatikkoon.

Seuraavat asiat olisi hyvä varmistaa ennen auton tuontia.

  • Huoltokirja autoon mukaan. Löydämme sen kyllä hansikaslokerosta, mutta mielellään saisi jättää vaikka apukuljettajan penkille.
  • Lukkopulttien avain renkaisiin, mikäli lukkopultteja on käytössä. Mikäli lukkopulttiavainta ei ole autossa mukana, saattaa korjaustoimi peruuntua.
  • Autoa ei tarvitse pestä huoltoon tuotaessa, mutta se tekisi meidän työstämme miellyttävämpää. Myös huolloissa tehtävä korintarkistus olisi helpompi tehdä puhtaalle autolle.
  • Mikäli olet hankkinut itse varaosia vaihdettavaksi autoosi, jätäthän ne autoon näkyvälle paikalle ja ilmoitat vielä autoa tuotaessa niistä. (huomaathan että emme ota kantaa itse ostettujen varaosien takuutapauksissa. Meiltä hankituilla varaosilla on aina takuu.)

Toivottavasti näillä ohjeilla meillä asioiminen olisi entistä miellyttävämpää ja helpompaa. Kiitos kun jaksoit lukea läpi.

Tervetuloa palvelevaan Kokkolan Autohuoltoon!

.

.