First Stop -rengasketju mahdollistaa meille laajan rengasvalikoiman ja tuen renkaisiin liittyvissä asioissa. Täten pystymme palvelemaan laajaa asiakaskuntaamme kokonaisvaltaisemmin, auton huoltoon ja ylläpitoon liittyen.

Tuotteita nähtävissä myymälässämme.

Kauttamme saatavissa kaikki laadukkaat henkilöauton renkaat. Varastotuotteina meillä on Bridgestonen ja Nokian renkaiden tuotteet. Kauttamme saa myös muita merkkejä. Kysy omaan autoosi sopivia renkaita, me osaamme auttaa valinnassa.

Voit myös itse tutustua renkaisiin osoitteessa First Stop kesärenkaat

Rengashotellipalvelumme on saavuttanut suuren suosion mutta vielä mahtuu hotelliin uusia asiakkuuksia. Rengashotelli palvelumme sisältää, kausivaihdon, renkaiden säilytyksen lämpimässä tilassa, renkaidenpesun ja vakuutuksen säilytyksen ajaksi. Lisäksi tarkistamme renkaiden kunnon säilytyksen aikana.
Lisätietoa rengashotellistamme

Mikäli renkaat tuntuvat huonoille tai ovat kuluneet, ota ihmeessä yhteyttä!

0207791322


Autohuolto palvelut Kokkolassa

Kokkolan Autohuolto Oy on palvellut Keski-Pohjanmaalaisia asiakkaita ammattitaidolla jo vuodesta 1980. Olemme alueen modernein monimerkkikorjaamo ja pyrimme antamaan parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme. Toimintamme perustana on asiakastyytyväisyys ja joustava palvelu. Olemme Skoda -merkkihuolto, mutta huollamme myös kaikkia muita automerkkejä. Eri merkkisten autojen tunteminen on suuri valttimme, vuonna 2014 huolsimme ja korjasimme yli 10 000 eri autoa. … Continued