Olemme erikoistuneet sähköautojen huoltoihin ja korjauksiin.


Korkeajännitteellä toimivat sähkö- ja hybridiautot vaativat autokorjaamoilta uudenlaista osaamista ja laitteistoja. Olemme panostaneet sähköautojen yleistymiseen jo 10v ajan. Tällä hetkellä merkittävä osa toiminnoistamme on sähköautoammattitaitoa vaativia töitä.

Kuulumme E-Expert korjaamoketjuun. Ketju antaa meille vahvaa tukea ja koulutusta voimakkaasti muuttuvassa markkinassa.

 

Nettisivustot ovat hieman työn alla, mutta sosiaalista mediaa seuraamalla näette paljon päivittäisiä työkohteitamme.

Näitä ovat mm. Korkeajänniteakkujen huollot ja korjaukset, sähkömoottorien korjaukset. Muut korkeajännitekomponenttien vaihdot ja diagnostiikka.

Seurattavia somekanavia:

https://www.tiktok.com/@kokkolanautohuolto

https://www.instagram.com/jessehaapala/

https://www.instagram.com/kokkolanautohuolto/

 

Tällä hetkellä onnistuneesti on tehty akkukorjauksia seuraaviin autoihin:

Tesla model S 60, 85 ja 90 akkuisiin.

Tesla model X 100 akkuiseen.  (model S ja X akut kaikissa koossa onnistuu)

Porsche Panamera hybrid 9 ja 10kwh akkuisia.

BMW G sarjan hybridit.

Mercedes w205 C350e hybridi.

Nissan Leaf

 

Korkeajänniteajomoottoreita on korjattu:

Tesla model S iso takamoottori (LDU) Sama osassa X malleja.

Mercedes-Benz B electric moottori (Tesla LDU)

BMW i3

 

Näiden lisäksi teemme viikoittain muita korkeajännitekomponenttien korjauksia ja vaihtoja. Tyypillisimmät korjaukset liittyvät eristysvastusongelmiin joita voi olla useissa vaihtelevissa komponenteissa korkeajännitejärjestelmissä.

Esim Tesla S ja X mallien akun lämmitin hyvin tyypillinen eristysvastusvuodon aiheuttaja. Ilmastoinnin kompressorit vastaavasti aiheuttavat samoja oireita.

 

Sähköautoihin teemme tietysti myös normaaleja korjauksia, esim alustan ja jarrujen korjaukset. Tuulilasien vaihdot ja kameran kalibroinnit. Renkaiden uusinnat ja nelipyöräsuuntaukset vain muutamia mainitaksemme.

 

Pyrimme siihen että meiltä saa täyden palvelun yhtälailla sähköautoille kuin on saanut tähän asti kaikille muillekin autoille.

 

Tervetuloa osaksi tyytyväistä asiakaskuntaamme.

 


Autohuolto palvelut Kokkolassa

Kokkolan Autohuolto Oy on palvellut Keski-Pohjanmaalaisia asiakkaita ammattitaidolla jo vuodesta 1980. Olemme alueen modernein monimerkkikorjaamo ja pyrimme antamaan parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme. Toimintamme perustana on asiakastyytyväisyys ja joustava palvelu. Olemme Skoda -merkkihuolto, mutta huollamme myös kaikkia muita automerkkejä. Eri merkkisten autojen tunteminen on suuri valttimme, vuonna 2014 huolsimme ja korjasimme yli 10 000 eri autoa. … Continued