Kuulumme maailmanlaajuiseen Mobil Express -ketjuun, joka mahdollistaa meille viimeisimmän tiedon moottori- ja vaihteistoöljyistä.

Käytämme huippulaadukkaita Mobil öljyjä, joiden valikoimista löytyy oikea öljy sinun autoosi. Nykypäivän autoille on hyvin tärkeää, että käytetään oikeaa öljyä oikeassa paikassa. Moottorivalmistajat ovat ottaneet huomioon, millaisella öljyllä moottori on suunniteltu toimimaan. Öljyllä on suuri merkitys myös pakokaasupäästöjä vähentävien järjestelmien toimivuuteen. Esimerkiksi hiukkassuodattimella (DPF) varustettuihin autoihin on omat vaatimuksensa.

Me tiedämme mikä öljy kuuluu sinun autosi moottoriin ja vaihteistoon.

mobil

Vaihdattamalla moottoriöljyn ja öljynsuodattimen säännöllisesti, varmistat voitelun kaikissa olosuhteissa. Suoritamme moottoriöljynvaihdot aikaa varaamatta kaikkiin henkilöautoihin. Matkailuautoihin ja suuriin pakettiautoihin olisi hyvä varata aika.

 


Autohuolto palvelut Kokkolassa

Kokkolan Autohuolto Oy on palvellut Keski-Pohjanmaalaisia asiakkaita ammattitaidolla jo vuodesta 1980. Olemme alueen modernein monimerkkikorjaamo ja pyrimme antamaan parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme. Toimintamme perustana on asiakastyytyväisyys ja joustava palvelu. Olemme Skoda -merkkihuolto, mutta huollamme myös kaikkia muita automerkkejä. Eri merkkisten autojen tunteminen on suuri valttimme, vuonna 2014 huolsimme ja korjasimme yli 10 000 eri autoa. … Continued