kokkolan-autohuolto-kl-varaosat2

Toimimme KL-varaosien jälleenmyyjänä, kauttamme varaosat Mercedes-Benz ja BMW -autoihin. KL-varaosat tuo maahan alkuperäisiä MB ja BMW -varaosia, sekä alkuperäisten laatuisia tarvikeosia. Käytämme itse huolloissamme KL-varaosien toimittamia osia ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä osien ja toimitusten laatuun. Pidämme itsellämme varastossa suodattimia ja muita yleisimpiä huolto- ja korjausosia, kuten jarru- ja iskunvaimenninosat. Suuremmat varastot sijaitsevat Tampereella ja Jyväskylässä, joista tuote saadaan meille tilauksesta seuraavalle arkipäivälle (tilattava kello 14.00 mennessä). Mikäli osaa ei löydy Suomesta, se voidaan tilata Saksasta noin viikon toimitusajalla.

Tutustu pikaluetteloon KL-varaosien sivuilla: www.kl-varaosat.fi

Jos haluat tilata tuotteen pikaluettelosta, niin soita meille tuotenumero niin tilaamme tuotteen sinulle ilman toimituskuluja. Mikäli et löytänyt etsimääsi pikaluettelosta, ota yhteyttä niin katsomme tuotteen saatavuuden.


Autohuolto palvelut Kokkolassa

Kokkolan Autohuolto Oy on palvellut Keski-Pohjanmaalaisia asiakkaita ammattitaidolla jo vuodesta 1980. Olemme alueen modernein monimerkkikorjaamo ja pyrimme antamaan parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme. Toimintamme perustana on asiakastyytyväisyys ja joustava palvelu. Olemme Skoda -merkkihuolto, mutta huollamme myös kaikkia muita automerkkejä. Eri merkkisten autojen tunteminen on suuri valttimme, vuonna 2014 huolsimme ja korjasimme yli 10 000 eri autoa. … Continued