Suoritamme katsastustarkistukset ja pakokaasumittaukset itse omassa korjaamossamme.

Varsinaisen katsastuksen suoritamme viereisessä kiinteistössä sijaitsevassa katsastuspisteessä. Katsastuspiste kuuluu A-Katsastus -ketjuun. Näin saamme puolueettoman arvion autosi kunnosta katsastusviranomaiselta.

Mikäli katsastustarkistuksessa havaitaan vikoja, ne voidaan korjata asiakkaan suostumuksella ennen katsastukseen vientiä.

Jos olet jo käynyt katsastamassa autosi ja siinä havaittiin puutteita, ota yhteyttä niin korjataan tarvittavat asiat kuntoon. Meillä onnistuu kaikki katsastuskorjaukset kuten jarrut, valot, ohjausnivelet, pakoputket ja muut pakokaasupäästöihin vaikuttavat viat. Ruostekorjauksia emme suorita, mutta voimme neuvoa mihin kannattaa ottaa yhteyttä.


Autohuolto palvelut Kokkolassa

Kokkolan Autohuolto Oy on palvellut Keski-Pohjanmaalaisia asiakkaita ammattitaidolla jo vuodesta 1980. Olemme alueen modernein monimerkkikorjaamo ja pyrimme antamaan parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme. Toimintamme perustana on asiakastyytyväisyys ja joustava palvelu. Olemme Skoda -merkkihuolto, mutta huollamme myös kaikkia muita automerkkejä. Eri merkkisten autojen tunteminen on suuri valttimme, vuonna 2014 huolsimme ja korjasimme yli 10 000 eri autoa. … Continued