Valtuutettuna ŠKODA -huoltopisteenä, meillä on käytössä kaikki tarvittavat erikoistyökalut ja ammattitaito autosi huoltamiseksi. Viimeisin diagnostiikkatestauslaitteisto mahdollistaa vaikeidenkin vikojen löytymisen ja korjaamisen. Autosi huollattaminen meillä antaa parhaat mahdollisuudet vikojen ennaltaehkäisyyn ja matkasi jatkumisen turvaamiseen.

Osallistumme jatkuvasti valmistajan standardoimiin koulutuksiin, jotta meillä on käytettävissä viimeisin tieto kaikista ŠKODA -malleista. Asiakaspalvelu on huoltomme ykkösprioriteetti ja huoltomme onkin palkittu useana vuotena Suomen tyytyväisimmistä asiakkaista.

 

ŠKODA -huollossa Teitä palvelee kaksi sertifioitua Hitech -mekaanikkoa.

mekaanikko-kokkolan-autohuolto-Jouni

Jouni Kalliokoski

Hitech -mekaanikko

Varaosamyyjä

0207791314

mekaanikko-kokkolan-autohuolto-Timo

Timo Saari

Hitech -mekaanikko

Varaosamyyjä

0207791319

 

Huollattaessa autosi meillä, matkasi on turvattu myös huoltojen välillä.

ŠKODA -ajoturva on voimassa aina koko huoltovälin, kun autosi on huollatettu merkkiliikkeessä.
Lisätietoa ajoturvasta: http://www.skoda.fi/huoltopalvelut/ajoturva

Alkuperäiset ŠKODA -varaosat varmistavat, että korjattu vika pysyy poissa. Alkuperäisille varaosille myönnetään 2 vuoden takuu.

ŠKODA -maahantuojan omat sivut löytyvät osoitteesta: www.skoda.fi

 

 


Autohuolto palvelut Kokkolassa

Kokkolan Autohuolto Oy on palvellut Keski-Pohjanmaalaisia asiakkaita ammattitaidolla jo vuodesta 1980. Olemme alueen modernein monimerkkikorjaamo ja pyrimme antamaan parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme. Toimintamme perustana on asiakastyytyväisyys ja joustava palvelu. Olemme Skoda -merkkihuolto, mutta huollamme myös kaikkia muita automerkkejä. Eri merkkisten autojen tunteminen on suuri valttimme, vuonna 2014 huolsimme ja korjasimme yli 10 000 eri autoa. … Continued